Rallaren
- en restaurang med mat för alla smaker
Öppettider
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag -fredag 11.00 - 14.00
Öppettider
Måndag – fredag 07.30 – 15.00
Pensionärsrabatt 15%
Gäller på Dagens lunch i våra lunchrestauranger på Hotell Erikslund och Rallaren
- alla dagar!
Ansök om Pensionärs-kort i våra lunchrestauranger.
Gäller för alla som är 65+.
Priser
Dagens lunch 145:-
Inkl. sallad och bröd
Dagens för avhämtning 139:-
Välkomna till Rallaren - en den av Hotell Erikslund
Rallaren är vår systerrestaurang i Ängeholm.
En plats för god mat och trevlig service i mysig lokal!
Vi erbjuder två rätter till dagens lunch, fika och a la carte. Vi erbjuder en mångsidig meny med mat för alla smaker – kött- och fiskrätter, vegetariskt, hamburgare och speciell barnmeny.
Vi väljer våra råvaror med stor omsorg och tillagar dom efter konstens alla regler. Ät i restaurangen eller ta med hem.
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
Lunchmeny
Vecka 49
Dagens lunch 145:-
Avhämtning 139:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 1/12
-
Panerad kummelfilé med kall örtsås, lökfrästa ärtor och potatis
-
Fläskkorv med rotmos och senap
Tisdag 2/12
-
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
-
Fiskgryta med saffran serveras med potatispuré
Onsdag 3/12
-
Kyckling med stekt grönsaksris och currysås
-
Plommonspäckad karré med sky och stekt potatis
Torsdag 4/12
-
Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde
-
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka och potatismos
Fredag 5/12
-
Gravad lax med dillstuvad potatis och grillad
-
Schnitzel med sky, bearnaisesås, gröna ärtor och stekt potatis
Veckans vegetariska
-
Ravioli med tomatsås
Lunchmeny
Vecka 50
Dagens lunch 145:-
Avhämtning 139:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 8/12
-
Panerad kummelfilé med kall örtsås, lökfrästa ärtor och potatis
-
Korvstroganoff med ris eller potatismos
Tisdag 9/12
-
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
-
Färskost- och baconfylld kycklingfilé. Serveras med klyftpotatis
Onsdag 10/12
-
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
-
Panerad torskfilé med rostad blomkål och potatis
Torsdag 11/12
-
Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor med sylt och grädde
-
Pannbiff med stekt lök, pressgurka och brynt potatis
Fredag 12/12
-
Strimlat fläskkött med svamp och bambuskott. Serveras med ris
-
Schnitzel med sky, bearnaisesås, gröna ärtor och stekt potatis
Veckans vegetariska