Värdshuset

Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.

Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Lördag och söndag 11.30-14.30

Värdshusets öppettider
Alla dagar 06.00 - 18.00

Lunchkortet

Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!

Priser

Dagens lunch 129:-
Inkl. sallad och bröd

Helgens lunch 145:- 
inkl. sallad och bröd

Dagens och helgens lunch för avhämtning
Vardag 119:-, med sallad 129:-

Helg 129:-, med sallad 135:-

Lunch i Ängelholm

Välkomna!

Välkomna till oss för dagens lunch i Ängelholm!
På Hotell Erikslund erbjuder vi alltid 2 rätter att välja på. För att njuta av god mat i en härlig atmosfär är du varmt välkommen in till oss för dagens lunch i Ängelholm.

Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn. 

Lunchmeny
Vecka 18

Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

 

Avhämtning vardag 119:- helg 129:-

Måndag 29/4

  • Korv Stroganoff med ris eller potatispuré

  • Fiskgratäng med spenat och lök samt Bjärepotatis

Tisdag 30/4

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

  • Klassisk färsbiff med löksky, pressgurka och potatis

Onsdag 1/5

  • Stekt kycklingfilé med rosépepparsås och hasselbackspotatis

  • Plommonspäckad fläskytterfilé med inlagd gurka, brunsås och kokt potatis

Torsdag 2/5

  • Vårrullar med ris och soya samt sweet chilisås

  • Fetaost- och soltorkade tomatfylld köttfärslimpa med sky och stekt potatis

Fredag 3/5

  • Schnitzel med bearnaisesås, sky, ärtor, citron och brynt potatis

  • Vegetarisk lasagne med crème fraiche

Lördag & Söndag 4-5/5

  • Grilltallrik med kycklingfilé och korvar, serveras med BBQ-sås, bearnaise, rödvinssky och rostad potatis

  • Gratinerad torskfilé med hummersås toppas med kräftstjärtar och serveras med duchessepotatis

Veckans vegetariska

  • Chevreost med klyftpotatis samt tomatsås

Veckans svinnsmarta*

* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Lunchmeny
Vecka 19

Dagens lunch 129:-
Helgens lunch 145:-

Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe


Avhämtning vardag 119:- helg 129:-

Måndag 6/5

  • Kycklingfilé med sweetchili och pastagratäng

  • Kålpudding med brunsås, lingon och kokt potatis

Tisdag 7/5

  • Stekt sillfilé med skirat smör, lingon, friterad lök och potatismos

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Onsdag 8/5

  • Pesto- och mozzarellabakad fläskytterfilé med purjolökspotatis

  • Stekt fiskfilé med kalla såser och dillkokt potatis

Torsdag 9/5

  • Gravad lax med grillad citron och dillstuvad potatis

  • Senap- och lökpanerad pannbiff med sky och stekt potatis

Fredag 10/5

  • Kycklingspett med jordnötssås och ris

  • Schnitzel med bearnaisesås, sky, ärtor, citron och brynt potatis

Lördag & Söndag 11-12/5

  • Rapsgris pluma med rotfrukter, tryffelsky, chilibea och klyftpotatis

  • Fiskgratäng med kräftstjärtar och potatisstomp

Veckans vegetariska

  • Kikärtsgryta med ris

Veckans svinnsmarta*

* Vår rätt där ingredienserna gör comeback i ny form

  • Lasagne

Prenumerera på vår lunchmeny.

Fyll i din information och få menyn mailad till dig varje måndag morgon.