Rallaren
- en restaurang med mat för alla smaker
Öppettider
Dagens rätt, alltid 2 rätter att välja på.
Lunchmeny serveras
Måndag- fredag 11.00 - 14.00
Öppettider
Måndag – fredag 07.30 – 15.00
Lunchkortet
Ladda vårt lunchkort med 1190 kr, gäller för 10 st frukost eller lunch alla dagar i veckan!
Priser
Dagens lunch 129:-
Inkl. sallad och bröd
Dagens för avhämtning 119:-
med sallad 129:-
Välkomna till Rallaren - en den av Hotell Erikslund
Rallaren är en plats för god mat och trevlig service i mysig lokal.
Vi erbjuder två rätter till dagens lunch, fika och a la carte. Vi erbjuder en mångsidig meny med mat för alla smaker – kött- och fiskrätter, vegetariskt, hamburgare och speciell barnmeny.
Vi väljer våra råvaror med stor omsorg och tillagar dom efter konstens alla regler. Ät i restaurangen eller ta med hem.
I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Välkomna till en kontantfri anläggning!
Av miljö – och säkerhetsskäl går det inte att betala kontant eller med utländska valutor.
Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare och bättre!
Lunchmeny
Vecka 17
Dagens lunch 129:-
Avhämtning 119:-, med sallad 129:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 22/4
-
Falukorvbakelse med potatispuré och picklessås
-
Friterad fiskfilé med kall örtsås och duchessebakelse
Tisdag 23/4
-
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
-
Kokta fiskrullader med lökfrästa ärtor samt hummersås och Bjärepotatis
Onsdag 24/4
-
Färsbiff med lök, persiljesky och klyftpotatis
-
Kycklingfilé med tzatziki, broccoli och rostad potatis
Torsdag 25/4
-
Panerad spätta med räksås samt potatispuré
-
Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis
Fredag 26/4
-
Schnitzel med bearnaisesås, sky, ärtor, citron och brynt potatis
-
Bakad laxfilé med färskost samt potatis
Veckans vegetariska
-
Pasta med vegetarisk köttfärssås
Veckans pasta
-
Korv Stroganoff
Lunchmeny
Vecka 18
Dagens lunch 129:-
Avhämtning 119:-, med sallad 129:-
Inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
Måndag 29/4
-
Korv Stroganoff med ris eller potatispuré
-
Fiskgratäng med spenat och lök samt Bjärepotatis
Tisdag 30/4
-
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
-
Klassisk färsbiff med löksky, pressgurka och potatis
Onsdag 1/5
Torsdag 2/5
-
Vårrullar med ris och soya samt sweet chilisås
-
Fetaost- och soltorkade tomatfylld köttfärslimpa med sky och stekt potatis
Fredag 3/5
-
Schnitzel med bearnaise, sky, ärtor, citron och brynt potatis
-
Vegetarisk lasagne med crème fraiche
Veckans vegetariska
-
Chevreost med klyftpotatis samt tomatsås
Veckans pasta
-
Skinksås